ÇORUM / MERKEZ - Yavuz Sultan Selim İlkokulu

Yavuz Sultan Selim İlkokulu

GÜLABİBEY MAH. BEYTEPE 3. CAD. NO13 MERKEZ/ÇORUM 19100
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin; bilgili, becerili, dürüst, sorumluluğunu bilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen ortak bir genel kültürle, soru ve sorunların farkında olabilen, ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda bir üst öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen, vatanını ve milletini seven, insan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
08.55-14.45
İNGİLZCE
Ulaşım
ŞEHİR MERKEZİNDEN HAREKET EDEN OTOBÜSLERLE OKULUMUZA KOLAYLIKLA ULAŞIM SAĞLAYABİLİRSİNİZ.
Servis Bilgisi
OKULUMUZDA 4 ADET ÖZEL SERVİS EVİ UZAK OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TAŞIMAKTADIR. AYRICA HAFİF OTİSTİK SINIFIMIZ ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLER DE MEB TARAFINDAN TAŞINMAKTADIR.
GÜLABİBEY MAH. BEYTEPE 3. CAD. NO:13 ÇORUM / MERKEZ
OKULUMUZUN İL MERKEZİNE OLAN UZAKLIĞI YAKLAŞIK 2 KM´DİR